Nálezca: Psy Ulice

Typ inzerátuNÁLEZY
Meno zvieraťaAdra
Druh zvieraťaPES
Pohlavie zvieraťaSamica
Hmotnosť22 kg
Zdravotný stav
Vek
Farba
Typ srsti
Číslo čipu
Číslo známky
Má zviera obojok

Ľubkať a zdieľať na facebooku:

  

Adra zatiaľ nemá žiadneho podporovateľa vo virtuálnej adopcii.

Buďte prvý, kto Adra podporí



Prispieť môžete aj vy, zaslaním ľubovolného finančného príspevku na číslo účtu vo formáte
IBAN: SK9683300000002201011688
BIC/SWIFT: FIOZSKBAXXX
Do poznámký pre príjmateľa uveďte "Adra"

ADRA je PES ULICE, o.z.

Meno: Adra

Váha: 22 kg

Narodenie: 10/2018

Očkovanie: Áno

Odčervenie: áno

Kastrácia: áno

Znášanlivosť: Pes - áno , fenka - áno, mačka - ?

Miesto: Košice

JE TO PSÍK DO BYTU.VON - ak je prístup do zateplenej miestnosti.

Na začiatku mesiaca október sme dostali do daru supermarketové krmivo Fresh,ktoré naše psíky nejedia a tak sme sa rozhodli to darovať ľuďom čo kŕmia svoje labky takým krmivom.Chodili sme po sociálne slabších rodinách a rozdávali sme darované granulky. V jeden deň sme započuli beznádejný štekot a kňučanie.Bolo to na opustenej chatke a to na najvyššom kopci kde sme ju nevideli iba počuli.Tak sme sa začali informovať koho je to psík.Keďže Nás už poznali tak Nám začali rozprávať.Zistili sme,že žije 2 roky na reťazi v dĺžke 1,5 m a chodia ju tam kŕmiť len sporadicky.Majiteľ jej zomrel toho roku v lete.Dopátrali sme sa na kontakt a výsledok je sloboda.Čo poviete bol to osud,štastie či náhoda?

ADRA také majestátne meno dostala sa nevie nabažiť voľnosti.24 hodín po tom čo už nemá reťaz na krku je stále v pohybe.Vyzerá to tak,že rýchlo a stále sa chce hýbať lebo si myslí,že je to jej čas a zase pôjde tam kde bola.

ADRA spala minimum a jej dočaskárka Evka tiež.Už ráno Evka povedala,že je unavená ako keby pracovala a prišla večer.Chce vidieť a zažiť všetko.Jej chvostík bude mať o chvíľku svalovku z toľkého hýbania.

ADRA si užíva voľnosť.Hraje sa,mazná sa,je šťastná a je neskutočne ale neskutočne vďačná fenočka.Ona Vás vybozká,podáva labku a chce sa mojkať.Je to anjel,ktorý si užíva slobodu.Ak chcete vidieť šťastného psa tak je to ona.

ADRA pôjde s Vami aj na koniec sveta a bude spozávať to nepoznané čo je to krásne na zemi.Bude Vám oporou ak Vy budete jej podporu. ADRA je znášanlivá,spapá čo jej dáte do misky.V aute sa vozí rada a momentálne má zápal močových ciest.Lieči sa.Návyky ešte nevieme.Manipulácia je na 1* a to aj na veterine.

 

Kontaktovať nálezcu






Miesto straty / nálezu

Na našej stránke používame Cookies. Slúžia na skvalitnenie služieb a štatistiky návštevnosti.