Nálezca: Psy Ulice

Typ inzerátuNÁLEZY
Meno zvieraťaBeny
Druh zvieraťaPES
Pohlavie zvieraťaSamec
Hmotnosť26 kg
Zdravotný stav
Vek
Farba
Typ srsti
Číslo čipu
Číslo známky
Má zviera obojok

Ľubkať a zdieľať na facebooku:

  

Beny zatiaľ nemá žiadneho podporovateľa vo virtuálnej adopcii.

Buďte prvý, kto Beny podporí



Prispieť môžete aj vy, zaslaním ľubovolného finančného príspevku na číslo účtu vo formáte
IBAN: SK9683300000002201011688
BIC/SWIFT: FIOZSKBAXXX
Do poznámký pre príjmateľa uveďte "Beny"

ADOPTOVANÝ - BENY sa vracia z adopcie po 3 rokoch a je to PES ULICE, o.z.

Stalo sa Vám už niekedy v živote, že aj keď ste veľmi chceli, aj keď ste sa veľmi snažili tak to proste nešlo?! Dostali ste sa do situácie keď Vám srdce lámalo na tisíc kúskov a Vaša duša bola nalomená tak, že život stratil zmysel?! Nie je to nič príjemné. Nebudem zachádzať do podobnosti a prosím Vás nesúďte... riešime to a snažíme sa nájsť pomoc. Tu som úprimne a prvý krát pochopila, že slovo nedá sa je pravdivé!

Bol deň 25.11.2016 keď sa našiel psík, ktorý skončil v karanténe v Košiciach. Informácia bola taká, že pôvodný majiteľ na psa kašlal, pes sa túlal kade – tade a majiteľa to netrápilo vôbec. Psík sa adoptoval.

Roky ubiehali, všetko bolo super. Domov mal neskutočne nádherný. Boli sme v pravidelnom kontakte ako sa snažíme u každého adoptovaného psíka. Život to po rokoch zariadil inak a BENY musí opustiť majiteľa. Úprimne je to neskutočne ťažké rozhodnutie. Každý pes čo sa adoptuje cez naše občianske združenie PSY ULICE sa má „stále kam vrátiť“...nejde o to, že si psa človek adoptuje a tým pádom dáme bodku! NIE! Sme tu z Vami po celý život.

BENY sa rád mojká, lenoší ale ak treba ísť do prírody tak je ten správny parťák. V lese ide na voľno aj keď ho veľmi zaujímajú (srnky, zajace).... vtedy sa rozbehne ale po chvíľke sa ku Vám vráti.

BENY sa znáša s fenami ale psov si vyberá...to len kôli tomu lebo ho napadol pes a od vtedy si dáva pozor. V roku 2016 bol zo psami a problém nemal.

BENY nemá rád enormný hluk (kamióny, trúbiace autá) je nesvoj.

BENY sa narodil 1.1.2014 a jeho váha je 25 kg. Je odblšený, odčervený, čipovaný a kastrovaný....proste zdravý psík. Má 100% hygienické návyky, vie ostať doma sám. Ľudí zbožňuje. Ovláda povely ako sadni, ostaň, ľahni, ku nohe.

BENY rád sprevádzal svojho pána pri behu..výsledok bol úplne dokonalý...pán schudol a BENY si držal formu...nie je to ľahké odlúčenie...žiaľ život zamiešal karty...inak...

Samozrejme dostanete ešte viac info od majiteľa (ak bude vážny záujem a v rámci SR príde majiteľ osobne...dovezie ho...) Poplatok za adopciu nechce...želá si aby sa mal dobre a boli ste v kontakte...ďakujem za pomoc...

Podmienkou adopcie je podpísanie adopčnej zmluvy s OZ Psy ulice. Pes nesmie byť nikdy držaný na reťazi a bez prestávky zatváraný v koterci. Svoje psy/mačky si kontrolujeme.

Psíky, ktoré si ešte hľadajú domov nájdete v albume tu:https://www.facebook.com/lucia.gajdosova.58/media_set…

Kontakt : Facebook OZ Psy ulice, psyulice@gmail.com, Facebook Lucia Findrová 0918020231.

Kontaktovať nálezcu






Miesto straty / nálezu

Na našej stránke používame Cookies. Slúžia na skvalitnenie služieb a štatistiky návštevnosti.